Volledig scherm
© Firebox

Dit zijn de meest bizarre adventskalenders van het jaar

Aan adventskalenders is er dit jaar geen tekort. En de fabrikanten willen overduidelijk maar één ding: ons dronken voeren. We zetten de pareltjes alvast voor je op een rij.

De wijn-adventskalender
Bij Aldi kom je de maand december een tikkeltje teut door met de wijn-adventskalender. In aanloop naar kerst kun je elke dag genieten van een klein flesje wijn. In totaal staan de 24 flesjes gelijk aan zes wijnflessen van 75 centiliter. Oppassen dat je dus geen dagen overslaat die je later moet inhalen.

Volledig scherm
© Aldi

De ginventkalender 
Voor de mensen die echt zwalkend de deur uit willen lopen is er de ginventkalender. Oftewel, een adventskalender gevuld met gin! De website Firebox kwam op dit geniale idee. Na de gin & tonic thee van Fortnum & Mason, gin taart van Aldi en kerstballen met gin van The Lakes Distillery, kunnen we met zekerheid zeggen: gin is HOT dit jaar.

Volledig scherm
© Firebox

De bieradventskalender 
Een goudgele rakker om de dag mee te beginnen kan geen kwaad toch? Dat dacht de website HOPT ook. Daarom brengen zij de Beery Christmas adventskalender in ons leven. Ook hier kun je 24 dagen lang van genieten, ten minste als je van een biertje bij je ontbijt houdt. 

Volledig scherm
© HOPT

De verrassingskalender
Kun je niet goed kiezen? Ga dan voor deze kalender van de site The Pip Stop. Hier zit prosecco, cava én champagne in. Zo is het elke dag weer een verrassing wat je voorgeschoteld krijgt. De flesjes hebben een inhoud van 20 centiliter en een kalender kost zo'n 142 euro.

Volledig scherm
© The Pip Stop
Volledig scherm
© The Pip Stop