De Litouwse gastheer Edgaras Razminas van toprestaurant De Lindehof in Nuenen is maandag tijdens de Proefschrift Restaurant Award uitgeroepen tot sommelier van het jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De Litouwse gastheer Edgaras Razminas van toprestaurant De Lindehof in Nuenen is maandag tijdens de Proefschrift Restaurant Award uitgeroepen tot sommelier van het jaar. © FotoMeulenhof

Edgaras (31): van afwashulp tot beste sommelier van het land

Zes jaar geleden begon Edgaras Razminas uit Litouwen als afwasser bij sterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen. Vorige week werd hij verkozen tot de beste sommelier van Nederland. Hij legt uit wat zijn geheim is.

  1. Maak eens Moksi Meti: hét gerecht uit de Chinees-Surinaamse keuken
    Play

    Maak eens Moksi Meti: hét gerecht uit de Chi­nees-Surinaamse keuken

  2. Deze Surinaamse taart mag op geen enkel feestje ontbreken
    Play

    Deze Surinaamse taart mag op geen enkel feestje ontbreken