Patrick Keizer pureert de gekookte tomaten.
Volledig scherm
Patrick Keizer pureert de gekookte tomaten. © Camile Schelstraete

Een dag bij de Ketchupfabriek: ‘Zo veel koken, dan zit er een steekje aan je los’

koken & etenWat komt er allemaal kijken bij het maken van ketchup? We lopen een dag mee in De Ketchupfabriek waar Patrick Keizer ons bijpraat. ,,We zijn hier niet meer weg te krijgen.’’

  1. Varkenshouders bakken massaal hamburgers voor TU-studenten bij vegakantine: ‘Op een krop sla bouw je geen huis’
    PREMIUM

    Varkenshou­ders bakken massaal hamburgers voor TU-studenten bij vegakanti­ne: ‘Op een krop sla bouw je geen huis’

    Dat de faculteit Bouwkunde van de TU Delft in een kantine alleen nog vegetarisch eten gaat aanbieden, maakt de tongen van zowel vleesliefhebbers als vegetariërs los. Maar als het aan de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) ligt, krijgt het voedselbeleid van de TU sowieso nog een staartje. ,,Ik heb van varkenshouders al duizenden hamburgers aangeboden gekregen voor de TU-studenten.”
  1. Tientallen komen bijeen om doodgestoken Myron (17) te herdenken
    Play

    Tientallen komen bijeen om doodgesto­ken Myron (17) te herdenken

  2. Bandoneonist Carel speelde op bruiloft Máxima: 'Het liep op rolletjes'
    Play

    Bandoneo­nist Carel speelde op bruiloft Máxima: 'Het liep op rolletjes'