Shutterstock
Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

Eet soep als ontbijt en vermijd suiker: dit zijn de beste tips voor een sterk immuunsysteem

Corona wijst ons er opnieuw op: hoe sterker je immuunsysteem, hoe minder groot de kans dat je (ernstig) ziek wordt door een virus. In vier nieuwe boeken lees je advies over wat je zelf kunt doen.

4 reacties

 • Fopma

  1 maand geleden
  Ik word hier niet goed van , nu is het weer slecht om de Hollandse gerechten te eten.Geen stampot boerenkool ( aardappels en rookworst ). Geen uitsmijter ( brood en ham )meer. Moeten we dan alles opgeven wat traditie in Nederland is. Zwarte Piet is ons al afgenomen Onze helden van de gouden eeuw mogen niet meer genoemd worden.Onze land en tuin- bouw moet verdwijnen ( zou schadelijk zijn voor het milieu ), de export van deze tak levert ons land veel geld op maar dat is niet belangrijk. Kees Fopma
 • CCL Leemans

  1 maand geleden
  Als je zoveel mensen wilt bereiken, zet dit artikel dan vrij? Gezondheid staat voorop, of moet je het kopen?
 • S. Veldman

  1 maand geleden
  Wat mij vaak opvalt, is dat alcohol weinig benoemt wordt als weerstand verlagend. Ook in dit artikel komt het niet naar voren, terwijl op dat vlak een grote gezondheidswinst te behalen valt.
 • Wil Smit

  1 maand geleden
  Lekker en gezond eten is van alle tijden. Wij eten al een paar jaar volgens de richtlijnen van de schijf van 5. Heerlijke en gezonde recepten van het voedingscentrum. We leren steeds wat nieuws en verrassende producten van het seizoen. Door de hoeveelheden en aanwijzingen aan te houden die zij aangeven zijn we afgevallen. Door gewoon te eten. Geen honger nadat je voldoende echt voedsel gegeten hebt. Ik kan het iedereen aanraden.
 1. Bruls: Kabinet zal iets van risico moeten gaan nemen
  Play

  Bruls: Kabinet zal iets van risico moeten gaan nemen

 2. Dit was Nederland vandaag: maandag 12 april
  Play

  Dit was Nederland vandaag: maandag 12 april