Volledig scherm
© lauraloukaides

Engelse Laura maakt van elke taart een kunstwerk

Eerder zagen we al sushi in de vorm van schoenen en macarons met de mooiste tekeningen erop. Sommige mensen hebben het gewoon in zich: ze schudden kunstwerken uit hun mouw alsof het niets is. Laura Loukaides is er één van. Haar taarten zijn echte kunstwerken. 

Laura Loukaides is 29 jaar oud en komt uit Hertfordshire, Engeland. Ze begon met het maken van taarten op 19-jarige leeftijd, na het zien van de Amerikaanse serie Cake Boss. Nu, tien jaar later, doet ze dit nog steeds.

Voor haar taarten maakt Laura gebruik van fondant. De kleuren brengt ze aan door middel van een airbrush. Hier kan ze gedetailleerd mee werken waardoor het realistisch lijkt. Laura heeft hier nooit les in gehad, en zichzelf alles aangeleerd. De taarten lijken net kunstwerken en zijn meerdere malen in de prijzen gevallen.

Wil je ook taarten maken zoals die van Laura? Ze geeft nog geen kooklessen maar je kunt wel genieten van haar tutorials op Youtube. 

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.