Volledig scherm
De gebakken uitjes van Go-Tan bevatten mogelijk metaaldeeltjes © Go-Tan

Gebakken uitjes van Go-Tan teruggeroepen om metaaldeeltjes

Koken en EtenLevensmiddelenbedrijf Go-Tan roept uit voorzorg twee partijen gebakken uitjes terug, omdat ze mogelijk metaaldeeltjes bevatten.

Het gaat om zakken van 500 gram met de houdbaarheidsdatum 7-2-2020 en die van 1200 gram met de datum 11-2-2020. Mensen die deze zakken hebben gekocht, krijgen het advies de uitjes niet te gebruiken. Via Go-Tan kan je het aankoopbedrag terugkrijgen. Het bedrijf vraagt wel om een foto van de kassabon of het product.

Alle zakken uit deze partijen zijn volgens Go-Tan teruggehaald uit de schappen van supermarkten en groothandels. De zakken van 500 gram en 1200 gram met andere houdbaarheidsdata en de 100 gram-cups vormen geen risico en kunnen dus gewoon worden gebruikt. 

Last van tranende ogen tijdens het snijden van een ui? Bekijk hieronder de tips & tricks

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.