Geen pasteitje meer? Deze vrouw gaat compleet los met honkbalknuppel

Wie honger heeft, kan snel geïrriteerd raken. Dat merkte de medewerker van een restaurant in de Bronx toen zij een klant moest vertellen dat haar favoriete pasteitjes er niet waren. 

Als je je erg verheugt op rundvleespasteitjes en ze zijn er niet, dan ben je teleurgesteld. Logisch. Maar een vrouw die in restaurant Back Home #2 deze kennelijk nogal lekkere pasteitjes niet kreeg, kwam terug met een honkbalknuppel.  

Volledig scherm
© Beeld uit de videobeelden van het restaurant.
Volledig scherm
De ruzie ging om dit soort pasteitjes. © Shutterstock

De vrouw kreeg van een medewerker te horen dat de Jamaicaanse pasteitjes er niet meer waren. Daarom begon de vrouw te ruziën, vertrok en kwam een paar minuten later terug met een knuppel. 

Ze sloeg twee grote ramen van de winkel in en vertrok. Het incident gebeurde half januari al, maar de beelden kwamen nu pas naar buiten. De politie is nog naar de knuppelzwaaiende, hongerige vrouw op zoek. Hoewel ze op videobeelden goed herkenbaar is, is het nog niet gelukt haar te vinden. 

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.