Judith Miedema van Caravanity.
Volledig scherm
Judith Miedema van Caravanity. © Wouter van Reeven

‘Geroosterde marshmallows zijn het grootste feest van de camping’

Buiten KokenLaat de luxe keuken even links liggen. Deze zomer ontdekken we de charme van buiten koken. Van primitief op vuur tot chic met een moderne barbecue.

  1. Boter, olijf- of kokosolie: welke is écht het gezondst? Voedingsexpert scheidt feit van fabel
    PREMIUM

    Boter, olijf- of kokosolie: welke is écht het gezondst? Voedingsex­pert scheidt feit van fabel

    De een gebruikt altijd olijfolie om het vlees in te bakken, de andere kiest voor koolzaad- of zonnebloemolie om zijn groenten mee te besprenkelen voor die de oven in gaan. Het aanbod aan vetstoffen is groot. Welke vetstoffen kies je best in de keuken voor een gewone maaltijd of om een gebakje mee te maken? En welke vetstof is het gezondst? Voedingsexpert Karolien Olaerts legt uit. ,,Beperk de plantaardige boter.”