Volledig scherm
© Jaburritos

Gillend gek van deze sushi cupcakes

Trend, na trend, na trend komt voorbij op het gebied van sushi. Na de sushi burger, de sushi burrito en de sushi taco is er nu: de sushi cupcake. Dit is waarschijnlijk niet de eerste combinatie die je te binnenschiet. Toch is het internet enthousiast.

Yaburritos (Las Vegas) is de trotse eigenaar van dit idee. Ze kwamen hierop doordat ze op zoek waren naar een nieuwe manier om mensen hapklare sushi te geven. 

Volledig scherm
© Jaburritos

Hoe steekt dat dan in elkaar, zo'n sushi cupcake? Ze leggen een bolletje rijst bovenop een cupcake vorm gemaakt van wonton. Hierna volgt je favoriete smaakmaker zoals: zalm, krab of pittige tonijn. Uiteindelijk wordt de cupcake afgemaakt met een lekker sausje. En nee, dat zijn niet zomaar sausjes. Denk hierbij aan palingsaus, pittige mayonaise, sriracha, guacamole of roomkaas saus. 

Wij zeggen: geniet nog even van de foto's voordat je je eerstvolgende trip naar Las Vegas boekt.

Volledig scherm
© Jaburritos
Volledig scherm
© Jaburritos
Volledig scherm
© Jaburritos
  1. Bijna niemand kent ze, maar deze tweelingzussen verkopen miljoenen flessen frisdrank

    Bijna niemand kent ze, maar deze tweeling­zus­sen verkopen miljoenen flessen frisdrank

    De Nederlandse tweelingzussen Raissa en Joyce de Haas (28) maken vanuit Londen furore met hun luxe en suikervrije frisdrankjes. De twee - geboren in Helmond, getogen in Antwerpen - richtten vijf jaar geleden Double Dutch Drinks op en verkochten al meer dan 10 miljoen flessen. Het Amerikaanse zakenblad Forbes heeft de jonge ondernemers in de prestigieuze 30 under 30 Europe-lijst gezet. ,,Wij waren nooit zo van het bier.’’