Onze recensent van De Goudsen Pollepel, Hans Pfauth, kookt thuis vijf gangen. En niet zomaar vijf gangen: hij kookt het thuismenu van De Bistronoom in Woerden. Dé vervanger voor een restaurantbezoek tijdens kerst.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze recensent van De Goudsen Pollepel, Hans Pfauth, kookt thuis vijf gangen. En niet zomaar vijf gangen: hij kookt het thuismenu van De Bistronoom in Woerden. Dé vervanger voor een restaurantbezoek tijdens kerst. © Frank de Roo

Gouden Pollepel, de kersteditie: onze werkloze recensent gaat thuis proeven en beoordelen

gouden pollepel,,Zullen we wat leuks doen met kerst en eten?”, appte AD-chef Renske Baars onlangs uw werkloze recensent van De Gouden Pollepel. In samenspraak ontstond het idee een kerstmaaltijd te bestellen bij een van de geplaagde horecaondernemers. Prima plan, te meer omdat ik in de keuken volgens mijn levensgezel een begaafd opwarmer en ontdooier ben.