Volledig scherm
© Uitgeverij Loopvis

Hemels: een kookboek vol karamelrecepten

Karamel is een kleverige alleskunner. Dit prachtige kookboek staat vol zoete én hartige gerechten: van dacht je van deze fantastische chocoladetaart met tijm en geitenkaaskaramel? Of zet je je tanden liever in rokerige zalm en witloftaartjes? Het staat allemaal in Koken met karamel van Constan Heestermans en Marije Sietsma.  

Volledig scherm
© Uitgeverij Loopvis

Alleen van de foto's al worden wij dolgelukkig. Naast basisrecepten om zelf heerlijke smeerbare karamel te maken, staat het boek vol feestelijke zoetigheden als stevige koffiesnoepjes, cheesecakemouse en bananentoffeetaart.
Maar helemaal bijzonder zijn de vele hartige gerechten. Bijvoorbeeld stuk camembert met zoete noten, of wat dacht je van een misokaramelsaus bij een portie noedels met gegrild spek?   

Heb je net als wij nu al trek gekregen? Bekijk dan deze recepten met karamel eens op www.24kitchen.nl

Volledig scherm
© Uitgeverij Loopvis
  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.