Volledig scherm

Hét recept voor vegetarische jus

24KitchenBen je vegetariër of wil je gewoon wat minder vlees eten, maar kun je die overheerlijke vette jus maar niet uit je hoofd krijgen? Geen zorgen! Wij hebben een vegetarische variant voor je.

Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:
- 2 rode uien
- Olijfolie
- Een half bosje tijm
- 125mlcrème fraîche
- 1 eetlepel grove mosterd

Bereiding:
Pel en halveer de uien. Snijd de uien in halve ringen.
- Verhit een scheut olijfolie in de pan en smoor de uien glazig.
- Rits en hak de tijm fijn en voeg deze toe aan de uien. 
- Roer de crème fraîche door het uienmengsel heen.
- Voeg vervolgens de mosterd toe.
- Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Let op: laat de jus niet koken, maar verwarm het op laag vuur.

En zie daar: een heerlijke vegetarische jus! Smullen maar.

Powered by 24Kitchen

Voor meer recepten: www.24kitchen.nl

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.