PREMIUM
Horeca knokt tegen corona: dit restaurant verkoopt houten latjes
Koken & etenHorecaondernemers proberen zich op allerlei manieren staande te houden in deze coronacrisistijd. Ze stappen in bezorging, maken afhalen voor klanten mogelijk of verkopen waardebonnen. Helpen de noodgrepen?
Delen per e-mail
Horecaondernemer Leander Willemstein (41) van het Tilburgse restaurant RAW werd ook overvallen door de coronamaatregelen, maar hij laat zich niet uit het veld slaan. Ja, die eerste nacht dat zijn restaurant de deuren had moeten sluiten, heeft hij wakker gelegen. Maar de volgende ochtend zat hij al met zijn compagnon en chef-kok te brainstormen hoe ze verder konden.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
video Een lege en stille Efteling: de betovering is even verbroken door corona
KAATSHEUVEL - Net nu de Efteling er op z'n paasbest bij ligt, moeten de poorten gesloten blijven. Waar anders de gasten genieten, heeft het werkverkeer dankzij corona vrij baan. Brabants Dagblad kreeg een exclusief kijkje in een bijna leeg en stil park. -
PREMIUM
Reportage / video Virusvrije Waddeneilanden in spagaat: ‘Boze Duitse gasten aan de telefoon’
Het laatste (officieel) virusvrije stukje Nederland? Vier Waddeneilanden. Het brengt de eilanders in een spagaat. ‘Toeristen, blijf weg!’ zeggen de burgemeesters. Maar de VVV krijgt al boze Duitsers aan de lijn. -
Welke televisie past het best bij jou?
De ene tv-kijker is de andere niet: niet alleen maakt het uit waar de televisie komt te staan, ook wat zich precies op het scherm afspeelt is van belang om de juiste keuze te maken. We bekeken de interessantste tv’s per ‘type’ gebruiker. -
VIDEO / RIJ-IMPRESSIE Eindelijk weer iets te kiezen: de Citroën (ë)C4 is prettig anders
In een wereld die vooral gedomineerd wordt door rationele keuzes, moet je opvallen om een rol van betekenis te spelen. Met de nieuwe C4, die meteen ook als elektrische ëC4 beschikbaar komt, heeft Citroën die ‘kunst van het anders zijn’ weer als vanouds in de vingers. -
PREMIUM
video Corry werkt 50 jaar als kraamverzorgster: ‘Zo’n ouwe taart hoefde ik niet aan m’n bed. Nu ben ik er zelf één’
Al vijftig jaar staat Corry Theunisse vrouwen met raad en daad bij tijdens de eerste dagen na een bevalling. De 67-jarige kraamverzorgster krijgt zelfs speciale verzoekjes van vrouwen die in de laatste weken voor hun bevalling zitten.
-
Koken & Eten Zo smaakt je kop koffie nóg beter volgens experts
Er gaat weinig boven een stomende kop koffie ’s ochtends. We drinken nu eenmaal graag een lekkere kop van het zwarte goud. Goed nieuws: de wetenschap kan je helpen de omstandigheden voor je koffie te verbeteren voor de beste smaak. -
Wat Eten We Vandaag: Farfalle met kerriesaus en witvis
Farfalle; een lekkere pasta variant in de vorm van een leuk strikje. Deze pasta wordt gecombineerd met een zelfgemaakte kerriesaus en witvis. Een heerlijke maaltijd die je binnen een half uur op tafel hebt staan. -
‘Langste fastfooddrive-thru van Europa’ op Vliegveld Twenthe
Evenementenlocatie Vliegveld Twenthe en de Enschedese stadsbrouwerij Stanislaus Brewskovitch slaan de handen ineen en gaan in het weekeinde van 23 en 24 januari de naar eigen zeggen ‘langste fastfooddrive-thru van Europa’ inrichten op de ‘strip’ van de voormalige vliegbasis. Een strook asfalt van een kilometer lang.