Leander Willemstein in zijn restaurant RAW.
Volledig scherm
PREMIUM
Leander Willemstein in zijn restaurant RAW. © Dolph Cantrijn

Horecaondernemers durven niet te vroeg te juichen: ‘Ik houd er stiekem rekening mee dat het 1 mei wordt’

Horecaondernemers hopen vurig dat zij hun terrassen 21 april open kunnen gooien. Ook de gasten kunnen niet wachten: de reserveringen stromen inmiddels binnen. Toch willen de ondernemers niet te vroeg juichen. ,,Eerst zien en dan geloven”, klinkt het.

  1. Taaie bonen, koude aardappels, lauwe stamppot en opgewarmde kliekjes? Elizabeth (81) walgt van vies eten bij Eugeria
    PREMIUM

    Taaie bonen, koude aardappels, lauwe stamppot en opgewarmde kliekjes? Elizabeth (81) walgt van vies eten bij Eugeria

    ALMELO - Koude bloemkool, stijve maizenapap zonder smaak en lauwe andijviestamppot wat eruit ziet als groene pap. Het zijn maaltijden die Elizabeth van Wilgenburg (81) uit Hardenberg zegt te hebben moeten eten tijdens haar revalidatie in verzorgingshuis Eugeria. Meerdere keren gaf ze het aan, maar volgens haar werd haar klacht niet gehoord. Ze benaderde zelfs het ministerie voor Volksgezondheid. Volgens Eugeria zijn alle maaltijden van hoge kwaliteit.
  1. Striptekenaar Toon van Driel: 'Als ik het AD mag vullen met Knudde, kom ik pagina's tekort'
    Play

    Stripteke­naar Toon van Driel: 'Als ik het AD mag vullen met Knudde, kom ik pagina's tekort'

  2. Met passen en meten wordt 94 meter lang superjacht door Alphen geloodst
    Play

    Met passen en meten wordt 94 meter lang superjacht door Alphen geloodst