Supermarkt Lidl heeft de goedkoopste huismerkproducten.
Volledig scherm
Supermarkt Lidl heeft de goedkoopste huismerkproducten. © Hollandse Hoogte / ANP

Huismerken worden steeds goedkoper, Lidl het voordeligst

Koken & etenHuismerkproducten bij Lidl zijn het goedkoopst, zo blijkt uit een nieuwe peiling van de Consumentenbond. Het prijsverschil tussen budgetmerken bij 'gewone’ en ‘discount’-supermarkten neemt echter af: Dirk en Vomar hebben Aldi al ingehaald.

19 reacties

 • Angélique Broekman

  1 jaar geleden
  @Dick Van. Dat is niet waar. De olijfolie van de Aldi en vaak ook de Lidl behoren tot de beste kwaliteit. Niet alleen in de prijs-kwaliteit verhouding maar ook staan ze vaak hoger kwalitatief dan de A-merken. En zo er nog wel veel meer voorbeelden te vinden.
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs is gewoon niét waar, het is en blíjft altijd mínder hoe ze het ook op échte A merken laten lijken
 • Ad van der Stel

  1 jaar geleden
  Als ik uiteindelijk op mijn kassabon kijkt na mijn wekelijkse boodschappen is alles ca 39% duurder geworden. Bv. Een heel brood kost in 2020 € 1.29 . Nu kost dat zelfde brood € 1.79. Zo ook voor al die andere boodschappen. We leven in een, wie kan het hardste een ander naai maatschappij. De enige die ervan opschieten zijn die patsers van BNrs die er een dikke jaar Salaris van overhouden en met name onze oud communist Frits Lambrechts. Ik doe dan ook geen boodschappen meer bij jumbo
 • J.C. Kattestaart

  1 jaar geleden
  Ik heb geen Lidll, Aldi,Jumbo,Spar,Vomar of Dirk in mijn directe omgeving.Dus moet ik de auto gebruiken om bij een van deze winkelketens mijn boodschappen kopen.WEG korting.Alleen een AH op loop afstand en dan een beetje scherp opletten.Zo kan ik ook A produkten blijven kopen.Die zijn van smaak ECHT http://beter.In B of eigen merk zitten vaak meer smaakstoffen.
 • Hans Velleman

  1 jaar geleden
  Alle waar naar je geld: Hoogste toevoegingen van o.a. fructose's, suikers, vulstoffen, weipoeder(=varkensvoer), zouten, etc. Kwaliteit wint de strijd: Zo je (eet en) leeft zo je sterft.