-
Hoe een kok uit Nepal een Surinaams-Hindoestaans gerecht kan maken, dat is bedacht door een Turkse kok? 'Dat is geen probleem’. De nieuwe eigenaar van Rottiedam, Uttam Kunwar (links), hier op de foto met mede-eigenaar Sanchita Sharma, voelt zich als een vis in het water in zijn nieuwe zaak en vertelt waarom.
© Frank de Roo
-
Hoog op het lijstje van populaire afhaal- en bezorgmaaltijden in Rotterdam: de Surinaamse roti-schotel (met kip). De roti-schotels komen gelukkig warm aan.
© Mirjam de Winter
-
Roti-schotel XL met kippendijfilet, aardappel, ei en kousenband.
© Mirjam de Winter
-
Een rijk gevulde roti-rol met kippendijfilet, pompoen, aardappel en kikkererwten.
© Mirjam de Winter
-
De veganistische variant van roti, met een smakelijk prutje van linzen en aardappelen.
© Mirjam de Winter
-
1
van
5
-
2
van
5
-
3
van
5
-
4
van
5
-
5
van
5