Volledig scherm
PREMIUM
© Hollandse Hoogte / PA Photos

Imperium van tv-kok Jamie Oliver stort in elkaar

Het imperium van tv-kok Jamie Oliver (43) stortte deze week in elkaar. Pech, naïviteit en een veranderde tijdsgeest kostte Naked Chef zijn restaurantketen Jamie's Italian.

Enthousiast schreef Jamie Oliver vorig jaar naar het koninklijk paleis om zich als cateraar van het huwelijk van prins Harry en zijn aanstaande echtgenote Meghan Markle aan te dienen. De tv-kok beloofde het beste van de Britse en de Amerikaanse keuken aan de beroemde gasten te serveren. Geld hoefde hij er niet voor te ontvangen. De klus ging aan hem voorbij. Hij kreeg zelfs geen reactie op zijn brief.

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.