Volledig scherm

In dit café kun je de hele dag knuffelen met mopshonden

koken & etenJe bent misschien bekend met de kattencafés waar je kunt knuffelen en kroelen met een kat terwijl je een drankje nuttigt. Het was te verwachten dat er een variant op dit concept zou volgen. Nu is het zover: het eerste mopshondencafé van Europa is een feit.

Het café Pugs & Pals in Londen wordt gerealiseerd na een succesvolle pop-up variant afgelopen oktober. Zowel liefhebbers mét als zonder eigen hond zijn hier welkom. Het café werkt samen met verschillende opvangcentra in de omgeving van Londen. De hondjes lopen vrij rond in het café en kunnen aan het einde van het bezoek misschien zelfs wel met een baasje mee naar huis. 

Je kunt niet alleen genieten van de aandacht van een mopshondje, ook kun je er terecht voor een high tea of cocktails. Zo kun je je wagen aan 'puggalicious cupcakes', 'puggaccinos' en 'pugcktails'. 

Daar houdt het niet bij op. Je kunt aanschuiven bij evenementen zoals het kerstfeest, waarbij je temidden van een openhaard, kerstbomen, champagne, kerstkoekjes, gehakttaarten ontspant tijdens een knuffelsessie. 

Poll

Wat voor type tompouce-eter ben jij?

  • De happer (8%)
  • De likker (2%)
  • De daklichter (63%)
  • De ontleder (24%)
  • De draaier (3%)
17328 stemmen