Volledig scherm
© Shutterstock

In dit museum draait alles om ijs

Als kind droom je van een zwembad vol met snoep. In het Museum of Ice Cream wordt deze droom werkelijkheid. Dit museum staat in het teken van ijs en heeft zelfs een zwembad vol met spikkels.

Na New York, San Francisco en Los Angeles is het de beurt aan Miami om de ijs expositie te ontvangen. Wat er op de expositie te zien is, is nog een verrassing. Het museum staat bekend om het waarmaken van kinderdromen. Het belooft dan ook een plek te zijn waar smaken mysteries zijn en de spikkels de wereld beter maken. 

Op 13 december gaat het museum open. Voorgaande locaties zijn al door een half miljoen mensen bezocht. Wij zijn benieuwd of de expositie ooit eens naar Nederland komt en hoe het er in het echt uitziet. De Instagram foto's liegen er in ieder geval niet om: 

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.