Eigenaar Shaylane Joenoes (links) en bedrijfsleider Demi Turner (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Shaylane Joenoes (links) en bedrijfsleider Demi Turner (rechts). © Frank de Roo

In dit restaurant geef je je bestelling niet door aan een ober, maar aan een speciale app

GOUDEN POLLEPELWie wil kan hier zo aan de slag in een van de zeven openstaande vacatures. Van personeelsgebrek is op drie details na niets te merken, misschien dankzij de inzet van een bestel-app. Dit digitale instrument heeft nóg een voordeel voor het restaurant.

 1. Breaking Bad in Woerden: Daniëlle blijkt op een steenworp van drugscriminelen te wonen
  PREMIUM
  column

  Breaking Bad in Woerden: Daniëlle blijkt op een steenworp van drugscrimi­ne­len te wonen

  Vorige week was er paniek in de buurtapp. Deze keer eens niet over een hondendrol. Er liepen namelijk politiemensen en gewapende mannen door de wijk, overal hoorden we sirenes en buurtbewoners werden geboeid afgevoerd. Een vriendin die alleen thuis was met haar jonge kinderen, deed snel haar deur op slot en hoopte er maar het beste van. Het leek wel een Netflix-serie. En dat in ons gezapige wijkje in Snel en Polanen. Het gonsde al snel rond. Zou het om drugs gaan?
 2. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  8

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.