Volledig scherm
© Shutterstock/Facebook

In dit restaurant kun je een ‘mijn vriendin heeft geen honger’-supplement bestellen

Het is zo herkenbaar. Je gaat uit eten en je date zegt geen trek te hebben. Tot het eten op tafel komt en de frietjes een voor een van je bord worden geprikt. Een restaurant in Little Rock in de Amerikaanse staat Arkansas heeft daar iets op gevonden.

Bij Mama D’s staat onderaan op de menukaart iets bijzonders: het ‘mijn vriendin heeft geen honger’-supplement. Voor slechts 4,25 dollar (3,75 euro) kun je extra frieten, kippenvleugeltjes of kaasstengels voor je date bestellen, zodat je zelf geen honger lijdt.

Gebeden

Een klant van het restaurant deelde vrijdag een foto van het menu op Facebook en daar ging het in een mum van tijd viral. Inmiddels is de post al meer dan 20.000 keer gedeeld en zijn er duizenden mensen in getagd. ,,Mijn gebeden zijn verhoord”, schrijft iemand. ,,Dit restaurant weet wat het doet.”

Af en toe struikelt er iemand over het gender-vooroordeel of wordt de schrijver ‘een vrouwenhater’ genoemd en het bericht ‘heel fout’. Maar ook die mensen kunnen het vaak toch niet laten om mee te lachen. Bijvoorbeeld als ze het probleem en deze oplossing breder trekken: ,,Wij ouders weten dat het eigenlijk een ‘mijn kind heeft geen honger’-supplement zou moeten zijn en dat de bestelling dan gewoon verdubbeld zou moeten worden.”

Waarom is dik worden eigenlijk zo gemakkelijk? Dat zie je in onderstaande video: