Melk of geen melk dat is de vraag.
Volledig scherm
Melk of geen melk dat is de vraag. © Shutterstock / Alter-ego

Is het goed om ‘melk’ van erwten, haver of amandelen te drinken?

Koken en EtenNaast de gewone koemelk verschijnen steeds meer plantaardige varianten op de markt. Wat dacht je van soja-, haver- of amandeldrank? Sinds kort doet voedingsmiddelenfabrikant Nestlé daar nog een stapje bovenop; zij introduceren een drank gemaakt van erwten. Voedingsdeskundige Desirée Marsman en trendwatcher Anneke Ammerlaan geven antwoord op de vraag: Is het wat?

  1. 
Nieuwe trend in restaurant-land: kom maar binnen zonder reservering
    Koken & Eten
    28

    Nieuwe trend in restaurant-land: kom maar binnen zonder reserve­ring

    Op een gemiddelde vrijdag of zaterdag zitten alle restaurants vol. Reserveren is een must bij de betere restaurants en dus zit er weinig anders op dan naar de supermarkt lopen of een broodje hamburger halen bij de gele M. Of toch niet? Foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer ziet in het buitenland én ook in Nederland een nieuwe trend: walk-ins only. Dat is Engels voor: kom maar aanwaaien, hier hoef je niet te reserveren.