Volledig scherm
© Lief Klein Geluk Fotografie

Januari: Brenda kookt lekkere gerechten zonder poespas

Brenda Hoff (33) houdt van lekkere maaltijden, zonder al te veel poespas en die je het liefst binnen een half uur op tafel kunt hebben. In de maand januari deelt zij een aantal van haar recepten waarmee je fris het nieuwe jaar in kunt gaan. 

Brenda is niet altijd zo'n grote liefhebber van eten geweest als nu. Ze lustte niet alles en at vooral Hollandse pot. Toen ze twintig was en ging samenwonen begon ze steeds meer te experimenteren in de keuken. Sindsdien is ze het koken alleen maar leuker gaan vinden. Ze wilde graag meer doen met koken en is daarom twee jaar geleden begonnen met het delen van haar recepten op haar blog ‘Brenda Kookt’

Met haar recepten wil Brenda laten zien dat koken leuk is en dat het niet moeilijk en ingewikkeld hoeft te zijn om een lekker maaltje op tafel te zetten. In de maand januari deelt zij onder andere een stamppot met shoarma, een falafelsalade en een kip pilav. 

Volledig scherm
© Lief Klein Geluk Fotografie
  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.