Links initiatiefnemers Jasper Palman (23) en Jesse Enkelaar (25), midden Shaked Franke (22), bedrijfsleider van restaurant De Pomp.
Volledig scherm
PREMIUM
Links initiatiefnemers Jasper Palman (23) en Jesse Enkelaar (25), midden Shaked Franke (22), bedrijfsleider van restaurant De Pomp. © Angeliek de Jonge

Jesse (25) wil dat de knop omgaat bij eten bestellen: ‘Horeca betaalt hoge kosten aan Thuisbezorgd’

In een tijd waarin veel horecaondernemers zijn aangewezen op bezorging lijkt Thuisbezorgd dé oplossing om maaltijden aan de man te brengen. Volgens Utrechter Jesse Enkelaar (25) is niets minder waar: ondernemers staan namelijk een flinke smak met geld af aan het platform. En dus kwam hij in actie. ,,Denk na over waar je bestelt.”

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  20

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. 'Ik zou ook geen eentje invullen op het Toto formulier'
  Play

  'Ik zou ook geen eentje invullen op het Toto formulier'

 2. Agüero staat voor schut met onthutsend slechte Panenka
  Play

  Agüero staat voor schut met onthutsend slechte Panenka