Volledig scherm
PREMIUM
© Jan Ruland van den Brink

Jim (33) en Mike (30) tilden eetcafé van hun ouders naar sterrenniveau

Koken & etenSchnitzels, die serveren ze niet meer in het restaurant in Doornenburg aan de Rijn. Toen de broers Jim en Mike Cornelissen een ster kregen van Michelin was dat de eerste aanpassing. Hoe een eetcafé de tomatensoep ontsteeg.

Zijn broer Jim Cornelissen (33) is er vandaag niet bij. ,,Hij ging iets doen met zijn kinderen.” Mike (30) is vandaag wel in het restaurant. Zoals altijd eigenlijk, want als hij niet kookt, is hij nóg met eten bezig. Of hij probeert iets uit of hij gaat uit eten. ,,Mijn vriendin Carolien is hier gastvrouw en sommelier, dus die vindt het prima om in onze vrije tijd ook nog met eten bezig te zijn.‘’ 

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.