Jonnie en Therèse Boer zijn al meer dan 25 jaar eigenaar van driesterrenrestaurant de Librije in Zwolle.
Volledig scherm
Jonnie en Therèse Boer zijn al meer dan 25 jaar eigenaar van driesterrenrestaurant de Librije in Zwolle. © Alex Mulder

Jonnie en Thérèse Boer openen restaurant op Bonaire: ‘Het gaat er van komen, crisis of niet’

Koken & EtenEen eenvoudige, goede Aziatische hap naar binnen werken terwijl je in je zwembroek aan tafel zit. Je zult het bij De Librije niet zien gebeuren, maar het is wel het idee dat Jonnie en Thérèse Boer hebben voor hun nieuwe restaurant Senang. Plannen voor een tweede restaurant op Bonaire lagen al een tijdje op de plank, maar nu gaat het er dan ook echt van komen – crisis of niet. Jonnie: ,,Spannend vinden we het wel, maar we hebben er alle vertrouwen in dat het goedkomt.”

  1. Baas over eigen voedsel: consumenten brengen producten naar schappen
    Play

    Baas over eigen voedsel: consumen­ten brengen producten naar schappen

  2. Maak eens Moksi Meti: hét gerecht uit de Chinees-Surinaamse keuken
    Play

    Maak eens Moksi Meti: hét gerecht uit de Chi­nees-Surinaamse keuken