Frits van Eerd, Karel van Eerd en Colette Cloosterman-van Eerd in een van de keukens van Food College op de Noordkade bij de opening. Daar wordt volgens de methode van La Place een appeltaart gebakken.
Volledig scherm
Frits van Eerd, Karel van Eerd en Colette Cloosterman-van Eerd in een van de keukens van Food College op de Noordkade bij de opening. Daar wordt volgens de methode van La Place een appeltaart gebakken. © Kirsten Rietbergen/BD

Jumbo leidt in Veghel 60 La Place-medewerkers per dag op

Koken & etenFood College is de naam van het dinsdag geopende opleidingscentrum van Jumbo/La Place in Veghel. In de drie keukens die naast Jumbo Academy zijn gevestigd krijgen de komende maanden ruim 3000 medewerkers van La Place les, 60 tot 70 mensen per dag. In onder meer koken, recepturen en productkennis.

  1. Deze bediening verdient respect én een beetje geduld: ‘Het zijn bijzondere mensen’
    PREMIUM

    Deze bediening verdient respect én een beetje geduld: ‘Het zijn bijzondere mensen’

    Klanten van Brownies & downieS in Woerden reageren soms geïrriteerd als medewerkers met een verstandelijke beperking de bestelling een beetje laat brengen of als iets niet helemaal goed is gegaan in de keuken. Mede-eigenaar Marjolein de Schipper wil meer begrip voor haar bijzondere collega’s. Hierbij een hart onder de riem voor het personeel van Het Schoutenhuis in Alphen, Juuls in Gouda en Brownies & downieS in Woerden.