Volledig scherm
De sharebox waarin de kaassoufflés verkrijgbaar zijn © McDonalds

Kaassoufflés bij McDonald's, maar niet voor lang

Goed nieuws voor de fans van kaassoufflés: sinds gisteren zitten er mini-kaassouflés in het assortiment van McDonald's. Je moet er wel snel bij zijn want ze zijn er maar twee maanden.

De mini-kaassoufflés zijn te krijgen in de sharebox of los. In de sharebox worden de kaassnacks vergezeld door chicken tenders en de bekende kipnuggets en los krijg je ze in een doosje van vier stuks. Volgens woordvoerder Eunice Koekkoek zijn de kaassoufflés in bíjna elke McDonald's filiaal verkrijgbaar: ,,Ze liggen in elk restaurant waar ook de veggieburger verkrijgbaar is.”

De kaassoufflés zijn te verkrijgen tot en met 26 augustus. Koekkoek: ,,Als ze erg succesvol zijn, komen ze natuurlijk wel weer terug.”

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.