Kok Miranda Diesch-Minderhoud.
Volledig scherm
PREMIUM
Kok Miranda Diesch-Minderhoud. © Lex De Meester

‘Keukenpersoneel gedroeg zich als roedel oversekste bavianen’

Bij het ene restaurant was de sfeer in de keuken om  te snijden, bij het volgende gedroeg het jonge keukenpersoneel zich ‘als een roedel oversekste bavianen’. Miranda Diesch-Minderhoud uit Middelburg werkte afgelopen seizoen in verschillende Zeeuwse restaurants. Haar conclusie: ,,Het werkklimaat is vaak vrouwonvriendelijk.”

0 reacties

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.