Koken met Blik: deze couscoussalade met zalm maak je met ingrediënten uit je voorraadkast

VideoIn Koken met Blik maakt chef-kok Danny Jansen makkelijke en smakelijke gerechten met in de hoofdrol dingen die houdbaar zijn, zoals eten uit blik, pot of diepvries. In de vierde aflevering maakt hij een heerlijke couscoussalade met zalm, met de couscous die je in je voorraadkast hebt staan.

  1. Hamburgers, kipspiesjes en smoothies; drie vrienden starten uniek barbecuevlot op Elfhoevenplas
    PREMIUM

    Hamburgers, kipspies­jes en smoothies; drie vrienden starten uniek barbecue­vlot op Elfhoeven­plas

    Aan het varen op de Reeuwijkse Plassen en zin in iets lekkers? Dat betekende tot voor kort terugvaren naar de kant. De drie vrienden Max Klein (21) uit Reeuwijk, Hielke Kruyt (20) en Ido Kehati (21) uit Gouda vonden dat dat anders kan en moet. Ze kochten een vlot, bouwden een buitenkeuken en bereiden nu hamburgers, kipspiesjes en meer óp de Elfhoevenplas. Een soort McDrive voor boten.