Koken met Blik: deze couscoussalade met zalm maak je met ingrediënten uit je voorraadkast

VideoIn Koken met Blik maakt chef-kok Danny Jansen makkelijke en smakelijke gerechten met in de hoofdrol dingen die houdbaar zijn, zoals eten uit blik, pot of diepvries. In de vierde aflevering maakt hij een heerlijke couscoussalade met zalm, met de couscous die je in je voorraadkast hebt staan.

  1. De hete sauzen van broers Freek en Stan zijn ‘hot’ in heel Europa: ‘We krijgen zelfs dankbetuigingen’
    PREMIUM

    De hete sauzen van broers Freek en Stan zijn ‘hot’ in heel Europa: ‘We krijgen zelfs dankbetui­gin­gen’

    Een misverstand wil Freek Raijmakers (31) graag uit de wereld helpen. Bij hete saus draait het niét alleen om hitte. ,,Smaak is uiteindelijk belangrijker dan pittigheid.” Raijmakers kan het weten: Samen met broer Stan bedient hij vanuit Asten liefhebbers van hete saus in heel Europa op hun wenken. Webshop Heatsupply begon als een gok van twee broers, maar is serious business.
  2. Pandemie raakt starters hard: ‘Aan begin van lockdown had ik niet eens een bureau thuis’
    PREMIUM

    Pandemie raakt starters hard: ‘Aan begin van lockdown had ik niet eens een bureau thuis’

    Als starter sta je normaal al voor uitdagingen genoeg, maar zeker als je tijdens een pandemie voor het eerst aan de bak moet zien te komen. VCP Young Professionals, de jongerenorganisatie van vakbond VCP, vroeg onlangs aandacht voor deze groep werkenden, die tussen wal en schip dreigt te vallen. Drie starters op de arbeidsmarkt vertellen over hun ervaringen van het afgelopen jaar. ,,Uiteindelijk bracht ik zestien uur per dag in dezelfde ruimte door.’’
  1. Bruin-witte puppy Skipper is geboren met zes pootjes
    Play

    Bruin-wit­te puppy Skipper is geboren met zes pootjes

  2. Heupairbag moet einde maken aan duizenden heupfracturen
    Play

    Heupairbag moet einde maken aan duizenden heupfractu­ren