Volledig scherm
© Shutterstock

Koken&Eten zoekt journalistiek talent

Dol op koken en eten én schrijven? Dan hebben wij misschien een droomstage voor jou. 

Op Koken&Eten is het laatste nieuws te vinden op het gebied van voeding, koken en dranken. Daarnaast staan er how-to’s, recepten, virals en eigen videoseries op de site. We geven iedere dag antwoord op de meest gestelde vraag van de dag: Wat eten we vandaag?

Wat houdt de stage in?
· Artikelen schrijven voor de website Koken & Eten
· Foto's en video's delen
· Teksten schrijven voor social media
· Geschikte onderwerpen zoeken voor de site
· Onderzoek doen om mooie verhalen te maken

Welk profiel zoeken we?
· Hbo werk- en denkniveau
· Een studie op het gebied van communicatie, journalistiek of media
· Stressbestendig, nieuwsgierig en zelfstandig
· Groot verantwoordelijkheidsgevoel
· In staat redactionele content te bedenken, onderzoek te doen en te schrijven
· Goede beheersing van de Nederlandse taal
· Affiniteit met Koken & Eten
· Social media vaardigheden
· Kritische basishouding

Wat bieden wij?
· Een gezellige en creatieve werkomgeving in het centrum van Rotterdam
· Een mooi platform met een enorm bereik (zo’n 5 miljoen lezers per maand)
· Een team dat jou mee op sleeptouw neemt naar producties en events
· De ruimte om je te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen

Het gaat om de periode 1 maart-1 september 2019 (andere periode eventueel in overleg). Kandidaten die zich herkennen in dit profiel mogen zich melden bij Ellen den Hollander (e.denhollander [at] ad.nl).

  1. Bijna niemand kent ze, maar deze tweelingzussen verkopen miljoenen flessen frisdrank

    Bijna niemand kent ze, maar deze tweeling­zus­sen verkopen miljoenen flessen frisdrank

    De Nederlandse tweelingzussen Raissa en Joyce de Haas (28) maken vanuit Londen furore met hun luxe en suikervrije frisdrankjes. De twee - geboren in Helmond, getogen in Antwerpen - richtten vijf jaar geleden Double Dutch Drinks op en verkochten al meer dan 10 miljoen flessen. Het Amerikaanse zakenblad Forbes heeft de jonge ondernemers in de prestigieuze 30 under 30 Europe-lijst gezet. ,,Wij waren nooit zo van het bier.’’