Volledig scherm
© Shutterstock

Koken&Eten zoekt journalistiek talent

Dol op koken en eten én schrijven? Dan hebben wij misschien een droomstage voor jou. 

Op Koken&Eten is het laatste nieuws te vinden op het gebied van voeding, koken en dranken. Daarnaast staan er how-to’s, recepten, virals en eigen videoseries op de site. We geven iedere dag antwoord op de meest gestelde vraag van de dag: Wat Eten We Vandaag?

Wat houdt de stage in?
· Artikelen schrijven voor de website Koken & Eten
· Foto's en video's delen
· Teksten schrijven voor social media
· Geschikte onderwerpen zoeken voor de site
· Onderzoek doen om mooie verhalen te maken

Welk profiel zoeken we?
· Hbo werk- en denkniveau
· Een studie op het gebied van communicatie, journalistiek of media
· Stressbestendig, nieuwsgierig en zelfstandig
· Groot verantwoordelijkheidsgevoel
· In staat redactionele content te bedenken, onderzoek te doen en te schrijven
· Goede beheersing van de Nederlandse taal
· Affiniteit met Koken & Eten
· Social-mediavaardigheden
· Kritische basishouding

Wat bieden wij?
· Een gezellige en creatieve werkomgeving in het centrum van Rotterdam
· Een mooi platform met een enorm bereik (zo’n 5 miljoen lezers per maand)
· Een team dat jou mee op sleeptouw neemt naar producties en events
· De ruimte om je te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen

Het gaat om de periode juni - september 2019 (andere periode eventueel in overleg). Kandidaten die zich herkennen in dit profiel mogen zich melden bij Ellen den Hollander (e.denhollander [at] ad.nl). 

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.