Volledig scherm
© The Tampa Tribune

Lijkt het jou lekker? Dit zijn de 20 meest bizarre chipssmaken ter wereld

Als je denkt dat we in Nederland al flink uitpakken met aparte chipssmaken, dan heb je het mis. De rest van de wereld gaat pas echt los. Wij blijven ons verbazen over de combinaties die we voorbij zien komen, en kunnen het niet laten om deze met jullie te delen.

1. Bacon mac and cheese chips

Volledig scherm
© The Tampa Tribune

2. Melkchocolade chips

Volledig scherm
© Brand Eating

3. Rode bietensoep chips

Volledig scherm
© The Travelling Trini

4. Brie chips

Volledig scherm
© WW For Life

5. Cappuccino chips

Volledig scherm
© The Tampa Tribune

6. Blauwe bessen chips

Volledig scherm
© SeattleFlyerGuy

7. Pepsi chips

Volledig scherm
© philly.barstoolsports.com

8. Cheeseburger chips

Volledig scherm
© Bored Panda

9. Worstjes in bladerdeeg chips

Volledig scherm
© Reddit

10. Zalm sushi chips

Volledig scherm
© Bored Panda

11. Augurk chips

Volledig scherm
© Bored Panda

12. Kaneelbrood chips

Volledig scherm
© Sean's Adventures in Flavor Town

13.  Kaneel & suiker chips en witte chocolade & pepermunt chips

Volledig scherm
© Kelley

14. Wasabi gember chips

Volledig scherm
© SA_Steve

15. Tosti met ketchup chips

Volledig scherm
© The Food Junk

16. Rode kaviaar chips

Volledig scherm
© Zapadnik

17. Shoarma chips

Volledig scherm
© Bored Panda

18. Avocado chips

Volledig scherm
© Creamy Steaks

19. Kip en wafels chips

Volledig scherm
© ramenatoror

20. Knoflookboter coquille chips

Volledig scherm
© applewagon
  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.