De snackbars kunnen de loempidel serveren in een bootje.
Volledig scherm
De snackbars kunnen de loempidel serveren in een bootje. © Vanreusel

Loempidel ligt straks tussen de kroketten en de frikandellen

Koken & etenBij de cafetaria's ligt vanaf volgende week een nieuwe snack: de loempidel. Het is een kruising tussen een loempia en een frikandel. Onder het loempiavelletje zit naast de frikandel een zoet sausje.

  1. 
Nieuwe trend in restaurant-land: kom maar binnen zonder reservering
    Koken & Eten
    28

    Nieuwe trend in restaurant-land: kom maar binnen zonder reserve­ring

    Op een gemiddelde vrijdag of zaterdag zitten alle restaurants vol. Reserveren is een must bij de betere restaurants en dus zit er weinig anders op dan naar de supermarkt lopen of een broodje hamburger halen bij de gele M. Of toch niet? Foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer ziet in het buitenland én ook in Nederland een nieuwe trend: walk-ins only. Dat is Engels voor: kom maar aanwaaien, hier hoef je niet te reserveren.