PREMIUM
Luxe borrelplanken getest: ‘In je eentje eet je zo een plank leeg’
Voor jou getestVoor de kerstborrel kun je natuurlijk zelf een mix van kaas, worst en nootjes samenstellen, maar een kant-en-klare borrelplank is makkelijker. Met welke versie je de plank niet misslaat? Ons panel test het.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & Eten
Liefhebber Eke proefde duizenden snacks en selecteerde de zes gekste combinaties
Hou jij van gekke combinaties als je iets lekkers smikkelt? Brood met chips of mandarijnen met mosterd? Eke Bosman test al jaren snacks in ons land en koos voor deze site snacks die bizar klinken maar vaak verrassend lekker zijn. -
PREMIUMKoken & Eten22
Diëtiste geeft tips om voorgoed af te rekenen met avondsnacken
Lukt het om minder te snacken door je goede voornemen? Of ziet dat pak koeken er soms onweerstaanbaar uit wanneer je na een drukke dag voor je tv-avondje nog even de keukenkast induikt? Diëtiste Sanne Mouha geeft tips om van die trek af te komen. -
PREMIUMKoken & Eten
Bier uit een automaat en personeel dat mede-eigenaar wordt: deze trends zie je nu in de horeca
De horeca kampt met stijgende inkoopprijzen en oplopende personeelstekorten. Met slimme oplossingen gaan ze de problemen te lijf, zo blijkt op de vakbeurs van de horeca. Drie trends.. -
Video
Dit is het geheim van chef-kok Joris Bijdendijk voor de lekkerste stamppot boerenkool
Joris Bijdendijk is sterrenkok. Hij geeft antwoord op basisvragen uit de keuken. Deze week: Hoe maak je smakelijke boerenkool? Zijn tip: hij doet er ook een andere groente bij. -
Getest: dit is de beste wasdroogcombinatie
Wat is de beste wasdroogcombinatie? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? De Consumentenbond geeft antwoord.
-
PREMIUMKoken & Eten
Zo houd je je messen het handigst scherp (met bonustip voor je kartelmes)
Met twee, hooguit drie goede koksmessen kun je een heel kokend leven voort. Maar dan moet je ze wel goed verzorgen. Hoe doe je dat? -
-
-
VIDEO
Het roer om met eten in het nieuwe jaar? Pascale Naessens helpt met een nieuwe start
De bekende Vlaamse kookboekschrijfster Pascale Naessens daagt lezers van deze site in het nieuwe jaar uit om tien dagen mee te doen met haar voedingsschema. De basis: geen snelle koolhydraten, wel rijke producten en écht eten. ,,Bij mij hoef je niet zuinig te zijn met olijfolie.” -
Mijn bevalling
Doete is verloskundige en heeft een ‘droombevalling’: ‘Ik voelde dat ik al op 9 centimeter zat’
Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Verloskundige Doete Reitsma (33) wist zeker dat ze in het ziekenhuis wilde bevallen, tot ze zwanger werd.