Kosta Efstra, eigenaar van Restaurant de Resident en Jacob Voorhoeve, bezorger bij Deliveroo.
Volledig scherm
PREMIUM
Kosta Efstra, eigenaar van Restaurant de Resident en Jacob Voorhoeve, bezorger bij Deliveroo. © Nico Schouten

Maaltijdbezorging groeit als kool: ‘Voor restaurants is het een pleister op de wonde’

Koken & etenGemak dient de mens. Dus waarom zelf koken als je alle wereldkeukens met een druk op de knop bij je thuis kan laten bezorgen? En zeker de afgelopen twaalf maanden, waarin restaurants grotendeels gesloten moesten blijven, floreerde de maaltijdbezorgbranche als nooit tevoren. In Den Haag bijvoorbeeld zijn honderden restaurants aangesloten bij een van de bezorgdiensten.

  1. Ontsnapte tijger loopt los in Amerikaanse woonwijk
    Play

    Ontsnapte tijger loopt los in Amerikaan­se woonwijk

  2. 'Interview Rutte was niet goed. Een mislukte interventie'
    Play

    'Interview Rutte was niet goed. Een mislukte interven­tie'