Volledig scherm
© Mariët Mons

Maart: Chickslovefood bereidt je voor op de lente met deze recepten

Het is maart en we laten de koude wintermaanden achter ons. De zon schijnt langer en de warmere, aangename temperatuur komt langzaam onze kant op. Maart is dan ook de maand om uit je schulp te kruipen, op te ruimen, nieuwe dingen uit te proberen en natuurlijk te genieten van goed eten. Nina en Elise van Chickslovefood helpen hierbij door je te voorzien van makkelijke, snelle en vooral lekkere recepten.

Nina (32) en Elise (33) runnen samen ’s lands meest populaire foodblogplatform Chickslovefood.com en hebben inmiddels 5 bestseller kookboeken in de winkels liggen. Het 5 or less-kookboek; Het Skinny Six-kookboek; Het meal planning-kookboek; Het kidsproof-kookboek en Het daily dinner-kookboek. Hun meest populaire concept: ‘5 or less’: lekkere en makkelijke gerechten die je kan maken met maximaal 5 ingrediënten + peper, zout en olie!

Chickslovefood zijn gestart met een spanakopita plaattaart gevolgd door noedels met biefstukreepjes en paksoi. Haal de lente in huis met romige wraps met kip of geniet van een aardappel-paprikasoep met halloumi.

Volledig scherm
© Mariët Mons
  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.