Marcel Klein (52, midden), Martijn Stoker (28, links) en Robert van Rekom (32, rechts) importeren bier uit België.
Volledig scherm
PREMIUM
Marcel Klein (52, midden), Martijn Stoker (28, links) en Robert van Rekom (32, rechts) importeren bier uit België. © Jan Kok | Boomerang Fotografie

Martijn, Robert en Marcel ontdekken gat in de markt met bijzonder Belgisch bier

Koken & etenSport en bier hebben alles met elkaar te maken. Althans, bij Schaakvereniging Sliedrecht. Sinds de club verhuisde en de leden zelf de inkoop voor de bar gingen regelen, kwam het ene na het andere Belgische speciaalbier in de koelkast te staan. Het gevolg: lovende kritieken van eigen spelers én tegenstanders. Inmiddels zijn clubgenoten Martijn Stoker (28), Robert van Rekom (32) en Marcel Klein (52) een groothandel begonnen.  

 1. Wil je alle gif in je eten mijden? Dan kun je het beste deze veilige voedingsmiddelen nemen
  Koken & eten

  Wil je alle gif in je eten mijden? Dan kun je het beste deze veilige voedings­mid­de­len nemen

  Groenten en fruit in onze supermarkten zijn regelmatig vervuild met hormoonontregelende bestrijdingsmiddelen, stelt de maatschappelijke organisatie Pesticide Action Network Nederland dat als doel heeft het gebruik van schadelijke bestrijdingsmiddelen uit te bannen. Daarom verschijnt er van hun hand een consumentengids die moet helpen voorkomen dat Nederlandse burgers worden blootgesteld aan dit hormoongif, dat mogelijk kan leiden tot gezondheidsproblemen.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  27

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.