Satésaus is voor veel Nederlanders het favoriete sausje bij de barbecue.
Volledig scherm
Satésaus is voor veel Nederlanders het favoriete sausje bij de barbecue. © Shutterstock

Meeste pindasauzen uit een potje scoren een onvoldoende: zelfgemaakt het lekkerst

Koken & etenKant-en-klare pindasaus uit een potje, wie is er niet groot mee geworden? De Consumentenbond nam 17 van deze satésauzen onder de loep en kwam tot de conclusie dat de populaire saus vaak té zout of té zoet is. De test wordt vandaag gepubliceerd.

  1. Hoe topchef Sergio Herman zijn culinaire imperium verder uitbouwt met de opening van Le Pristine
    PREMIUM

    Hoe topchef Sergio Herman zijn culinaire imperium verder uitbouwt met de opening van Le Pristine

    ANTWERPEN - The sky is the limit. Zo lijkt het wel. Na de sluiting van Oud Sluis, zeven jaar terug, bouwt topchef Sergio Herman (50) zijn culinaire imperium verder uit. Met dinsdag de opening van Le Pristine in Antwerpen. Inmiddels het achtste restaurant waar Herman als creatief brein zijn naam aan verbindt. Een nieuwe culinaire hotspot in het hartje van de havenstad, doordrenkt met Zeeuws DNA en een vleugje Italiaanse flair.