Mega-buffetrestaurant met 800 plekken gaat vandaag open
Of het écht de allergrootste van Twente is weet hij niet zeker. „Maar ik weet wel dat dit een van de grootste restaurants van deze regio is”, zegt Mike Zhang.
Samen met enkele zakenpartners is hij de initiatiefnemer van Fusion Plaza. Aan de Hagenborgh opende gisteren het nieuwe wereldrestaurant met maar liefst achthonderd zitplaatsen.
Dinsdag werd er nog hard gewerkt in het pand: bloemen werden neergezet, nieuw personeel meldde zich en leveranciers kwamen spullen brengen. Zhang is vol lof over het pand: er is veel licht en de parkeergarage is om de hoek.
Samen met zakenpartner Bin Zhou is Zhang eigenaar van Fusion Plazarestaurants in Zwolle en het Gelderse Hulshorst. „We waren op zoek naar een nieuw project en zagen dit mooie pand”, zegt Zhang, die uit een horecafamilie komt.
Fusie van keukens
Bezoekers van Fusion Plaza kunnen op culinair gebied een rondje om de wereld maken. De koks zijn van alle markten thuis. Dat verklaart volgens Zhang de naam ook: het is een soort fusie van alle keukens. Of je nu Frans, Italiaans, Spaans of Aziatisch wilt eten: het kan allemaal bij Fusion Plaza. Het eten wordt geserveerd in buffetvorm, gasten moeten hun gerecht zelf ophalen. Bij het nieuwe restaurant werken dertig mensen.
Trek gekregen? Probeer dan deze Aziatische noodle bowl met gefrituurde tofusteak.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMhuisarts vertelt
Niet zelden ga ik op zoek naar gevonden voorwerpen in de vagina
-
Gulle gever doneert tientallen potten groenten die bijna 7 jaar over datum zijn
Een anonieme donateur heeft een Sleeuwijkse stichting voor voedselhulp tientallen potjes groenten cadeau gedaan. Ze zijn houdbaar tot 2013. ,,Vast met de beste bedoelingen, maar dit kóst ons misschien zelfs geld.’’ -
PREMIUM16
‘Veel te weinig Nederlands graan in onze broden’: baktarwe komt van onze buren
Er zit momenteel maar weinig eigen graan in Nederlands brood. Veel te weinig. Tenminste, dat vinden telers, meelfabrikanten en bakkers. -
Dit betaal je aan tol voor een autovakantie naar Kroatië
Als je op vakantie gaat naar het zuiden, moet je rekening houden met tolwegen en -tunnels. De prijzen zijn de laatste jaren gestegen, maar hoe duur is het eigenlijk om bijvoorbeeld naar Kroatië te rijden? -
PREMIUMKoken & eten
Van deze vetten krijg je geen lovehandles of buikje
In de winter hebben we niet alleen de neiging meer te eten, maar kiezen we ook vaker voor vette gerechten. Met als resultaat een extra speklaagje, dat veel mensen tegen de zomer er weer af willen hebben. Hoe voorkom je die extra kilo's?
-
PREMIUMmet video
Ovenbitterbal is níét gezonder dan een gewone bitterbal, en nog 12 feiten
-
-
-
PREMIUM4
'Hoewel ik duizend keer mijn excuses heb gemaakt voor mijn slippertje, blijft mijn vrouw boos’
Vreemdgaan gebeurt overal. Maar sommigen komen sneller in de verleiding dan anderen. Als artiest heb je het vaker voor het uitkiezen. Maar ook en vooral juist dan geldt: bezint eer ge begint, zegt Debby Gerritsen deze week tegen Teun. -
PREMIUM
Kam, poten, hart, maag, niertjes, lever: alles van de kip is eetbaar
Een kip levert meer dan een steriele, blote kipfilet. Sterker, alle onderdelen zijn eetbaar, zegt chef-kok Nel Schellekens: ‘De kam is goddelijk in de salade. Van de klauwen werd vroeger kroepoek gemaakt.’