Volledig scherm
PREMIUM
© Thomas Nondh Jansen

Met deze kookboeken kom je de herfst wel door

Koken & etenBourgondische gerechten, wild en klassiekers uit de Joodse keuken: met deze nieuwste kookboeken komen we de regenachtige dagen wel door.

The Jewish Cookbook

Volledig scherm
Jewish Cookbook. © Press

Het standaardwerk De Joodse keuken van Claudia Roden is al een jaar of 25 maatgevend. Een ander Joods kookboek heeft dit boek de afgelopen decennia in kwaliteit niet kunnen vervangen, maar bij uitgeverij Phaidon verscheen een exemplaar dat in de keuken zeker niet misstaat naast het bekende boek van Roden.

Het is wat moderner, maar alle klassiekers staan erin en het is erg mooi uitgegeven. ­Auteur Leah Koenig is in Amerika een autoriteit op het ­gebied van de Joodse keuken. Ruim vierhonderd pagina’s recepten.

Leah Koenig: The Jewish Cookbook, 39,99 euro, Phaidon Press Limited

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.