Met deze truc plakt je vis nooit meer vast aan de pan
VideoBaking hacks. Het zijn van die eenvoudige tips waarmee bakken en koken nog veel praktischer wordt! Zoals deze tip voor het bakken van vis. Door het bakpapiertje blijft de huid niet aan de pan plakken. Ideaal!
Benieuwd naar andere handige bak- en kooktips van delicious. magazine? Klik dan hier.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMEnergierekening
Laura: ‘We willen tot ons pensioen hier wonen, dus maandlasten zo laag mogelijk krijgen’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Laura Baas (32) uit Siddeburen in Groningen. -
‘Bah, lust ik niet!’: deze strategie moedigt kieskeurig etertje aan tot proeven
Aan menig keukentafel is het iedere avond een strijd: ouders hebben hun uiterste best gedaan een gezonde maaltijd met groente te bereiden, maar kindlief weigert ook maar een hapje te proeven. Hoe zorg je dat je kind later meer lust dan patat en pannenkoeken? Onderzoekers van Maastricht University bestuderen het en kwamen onlangs tot een interessante ontdekking. -
Koken & Eten
Zit er eigenlijk wel vlees in je frikandel?
De favoriete snack in Nederland is de frikandel. Ook veel Vlamingen zijn grote fan zijn van deze vleesstaaf. Meer dan 30 procent van de mensen bestelt het liefst een frikandel in de snackbar. Maar wat zit er eigenlijk in? Sommigen beweren dat er alleen maar slachtafval in de snack zit, net zoals ogen of beenderen van dieren. Klopt dat? En hoe zit het met een plantaardige frikandel? -
eigen tuin eerst
Zevenblad in de tuin? Bestrijden is een lastige klus
Zevenblad. Als dat in je tuin groeit ben je niet blij. Het woekert als een gek. Zo kom je er vanaf volgens tuingoeroe Romke van de Kaa. -
PREMIUM
Droom van Jasper (22) komt uit met eigen ijssalon: ‘Ik ga het beste ijs van Nederland maken’
Zelf vindt hij een ijsje met witte chocolade van de Belgische chocolatier Callebout het lekkerst. Jasper Frederik (22) denkt en droomt enkel nog van ijs. Hij nam de aloude Vlaardingse ijssalon Melbalino van Jan en Rijka Hijmans over, maar op zijn kaart staat geen kroepoek,- of augurkenijs maar meer gangbare soorten zoals vruchten,- en notenijs.Vlaardingen
-
Zwitserse berg mag niet meer worden afgebeeld op chocoladereep Toblerone
De herkenbare verpakking van een Toblerone-chocoladereep zal er binnenkort anders uitzien. De Zwitserse berg Matterhorn mag er namelijk niet meer op worden afgebeeld, melden Zwitserse media. -
-
-
4
Als je bewuster wil leren eten ‘is een quick fix vaak niet mogelijk’
Veel Nederlanders willen bewuster eten. Wat kun je vandaag al doen om om dit te bereiken? Twee experts geven uitleg. -
PREMIUMKoken & Eten
Als Jimmie (22) en Isabelle (19) willen, leiden ze straks De Librije: ‘Misschien verliezen we de sterren’
Jimmie en Isabelle Boer worden klaargestoomd om driesterrenrestaurant De Librije van hun ouders Jonnie en Thérèse over te nemen. Hoe is het om je beroemde vader en moeder op te volgen? ,,We zitten nergens aan vast. Als ik het niet wil, ga ik het niet doen.”