Groenten en fruit en vooral: variëren
Volledig scherm
Groenten en fruit en vooral: variëren © Shutterstock

Met deze voedingskeuzes bouw je weerstand op

Koken & etenHet coronavirus slaat om zich heen. Iedereen wil zo min mogelijk hinder ondervinden van het virus. Hoe zorg je daarvoor? Tips (en fabels) op een rij.

  1. Hoe topchef Sergio Herman zijn culinaire imperium verder uitbouwt met de opening van Le Pristine
    PREMIUM

    Hoe topchef Sergio Herman zijn culinaire imperium verder uitbouwt met de opening van Le Pristine

    ANTWERPEN - The sky is the limit. Zo lijkt het wel. Na de sluiting van Oud Sluis, zeven jaar terug, bouwt topchef Sergio Herman (50) zijn culinaire imperium verder uit. Met dinsdag de opening van Le Pristine in Antwerpen. Inmiddels het achtste restaurant waar Herman als creatief brein zijn naam aan verbindt. Een nieuwe culinaire hotspot in het hartje van de havenstad, doordrenkt met Zeeuws DNA en een vleugje Italiaanse flair.