Volkorenbrood
Volledig scherm
Volkorenbrood © Shutterstock / mama_mia

Met dit ontbijt krijg je een goede stoot vitamine B binnen

Komt een kok bij de dokterIn de rubriek Komt een kok bij de dokter gaat kok Ramon Beuk op bezoek bij huisarts Rutger Verhoeff. Hij vraagt hem naar de beste ingrediënten om de verschillende momenten van de dag door te komen. Vandaag: een goede start van de dag.

6 reacties

 • Korbee

  1 jaar geleden
  Dat kan makkelijker, zeker als je weinig tijd hebt. 2 plakken goed knackebröd, hüttenkäse, tuinkers (dat is het minst moeilijk). Desnoods in wat kleine meeneembakjes alles apart meenemen. Hangop, yoghurt of kwark mengen met honing en apart meenemen. Lekker met wat (vooraf) gehakte walnoten.
 • Toine van den Hout

  1 jaar geleden
  Water water en nog eens water ,lekker om mee te beginnen ,en zorg dat je water bij je hebt
 • Maartje Koopman

  1 jaar geleden
  Ajp m Ik ben ook om 5.00u wakker en wat eet ik dan? Terwijl ik ons avondeten klaar maak pak ik met wat diepvriesfruit en twee eetlepels havermout en een flinke eetlepel pitten. Roeren met kwark of yoghurt en de volgende dag mijn ontbijtje schepklaar in de koelkast. Maartje Koopman
 • Ajp m

  1 jaar geleden
  A vd Molen Ik weet niet in welke wereld deze twee heren leven, maar mijn wekker gaat om 05:00 uur en om 05:30 uiterlijk 05:45 moet ik echt in de auto zitten. Dit om de files voor te zijn. Een simpel en vooral makkelijk recept, wat je 5 ochtenden kan eten zou zeer welkom zijn.
 • P. Tettert

  1 jaar geleden
  Pfff wat een werk om ‘s morgens al peulen te gaan grillen. Dit doen werkende mensen niet, althans, ik niet. Mijn ontbijt: magere kwark met kiwi 🥝 (in schil) en bv. zwarte bessen en eigen gemaakte “muesli”, zoals diverse zaden, noten 🌰 volkorenvlokken, henneppoeder en nog wat ander afwisselend gezond spul. Ik maak voor een maand ofzo een voorraad en kiep dat in een week strooibus over. Iedere dag begin ik bewust met 2 stuks fruit zodat ik die alvast binnen heb. En ‘s morgens niet meer nadenken.