Volledig scherm
PREMIUM
De zwevende amuse bij Monarh © John Schouten / Beeldwerkt

Michelinster geeft nog steeds status

Een ster van Michelingids? Die is nog altijd goud waard. Er wordt op gemopperd, maar elke chef wil graag meespelen in het spel om de sterren. 

,,Niemand zegt ‘laten we gaan eten bij die tent die veertien punten kreeg in de Gault&Millau’. Of ‘naar dat restaurant met de Lekker top 500 notering’. Nee. Mensen zeggen nog altijd: ‘We gaan naar die zaak met een Michelinster’.  En zo legt Danny Kovacevic, eigenaar van Monarh in Tilburg precies uit waarom 'die ster’ nog altijd een enorme status heeft. 

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.