Volledig scherm
PREMIUM
Odile alias Chef de colores. © DG 1207 GO 012 LEKKER

Nederlandse chef-kok Odile (44) maakt furore in de Caraïben

New Yorkers kijken dagelijks naar haar. En in Boston zijn vele fans van haar kookshow. Odile Horjus (44), alias Chef de Colores, is opgegroeid in Doetinchem, werd finalist van Masterchef in de Dominicaanse Republiek en heeft nu haar eigen dagelijkse televisieshow.

Appelcompote, maar dan van exotische Rose Appels. Dat was een van de gerechten waarmee Odile Horjus de jury van Masterchef in de Dominicaanse Republiek overtuigde. De Doetinchemse deed mee in de finale, werd zeventiende in de eerste editie Masterchef van de Dominicaanse Republiek, een land in het Caribisch gebied, en is nu een bekende televisiechef en adviseert restaurantkeukens.

  1. Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Nieuw: voortaan al het nieuws over koken en eten gratis in je mailbox

    Wil je alles weten over voedsel: de trends, de prijzen en hoe het met de veiligheid van je eten is gesteld? Of wil je gewoon dagelijks antwoord op de vraag wat je nu weer moet eten? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Dan krijg je nieuws, tests, achtergronden, tips en trucs en nog veel meer van onze redactie Koken&Eten in je mailbox. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Koken&Eten. Klik hier om je aan te melden.