kop koffie, utrecht, koffiebar
Volledig scherm
kop koffie, utrecht, koffiebar © AD

Nieuwste Nespresso-machine en cups getest: helaas wéér te weinig koffie

En IS HET WAT?Nooit eerder was het aanbod van voedingsmiddelen zo groot; producenten verzinnen steeds wat nieuws. In deze serie beoordelen experts producten en wordt er antwoord gegeven op de vraag: ‘Is het wat?’ Ditmaal test topbarista Rob Clarijs de nieuwste Nespresso-koffiemachine samen met de nieuwe capsules. 

11 reacties

 • huig van duijn

  3 weken geleden
  ik heb een Senseo koffiepad machine en een Nespresso apparaat en een jura impressa s9 one touch van 12 jaar oud er is maar 1 machine die de lekkerste koffie zet al12 jaar lang en dat is de jura koste toen 1200 euro een hoop geld maar je heb wel waar voor je geld
 • Piet Tetteroo

  3 weken geleden
  Voor het eerst me gewaagd aan een cupjes machine, vanwege een zware aanbieding werd het de Vertuo (niet de next). De espresso is prima, helaas vind ik de rest te slap en / of te bitter.
 • theo Suurland

  1 maand geleden
  Wij hebben sinds kort de nieuwe cups van nespresso niet alle soorten zijn lekker zeker niet die van 250ml is gewoon bak met water met een koffie smaak , de nespresso is wel. Lekker, maar geef mij maar de oude cups die wij zetten met de kichenaid nespresso machine
 • Hetty Loeb

  1 maand geleden
  Ik vind de gewone Volluto en Cosi cupjes van Nespresso prima. Wat tegenvalt zijn de nieuwe merken cups, zoals Blokker en eigen merken van supermarkten zoals Plus. Die zijn echt slappe hap (of moet ik zeggen slappe slok?).
 • S. Witteveen

  1 maand geleden
  Ik kan alleen oordelen over de oude cupjes machine. Deze heb ik al jaren in gebruik, zeker 10 jaar....krups citiz&milk. Ik ben niet van alle smaken fan, maar heb toch lang van deze koffie genoten. Uiteindelijk ging mij het een beetje vervelen, had ik zelfs het idee dat de koffiesmaak veranderde...dit weet ik dan niet. Ik ben andere merken gaan proberen. Weer eens wat anders bevalt me wel. Door bepaalde plastic cups kan de machine ontregeld raken. Dit kwam ook vanzelf na een tijdje weer goed.