Een kind geniet van een oliebol van oliebollenbakker Richard Visser in Rotterdam. De Rotterdammer is de winnaar van de jaarlijkse oliebollentest van het AD.
Volledig scherm
PREMIUM
Een kind geniet van een oliebol van oliebollenbakker Richard Visser in Rotterdam. De Rotterdammer is de winnaar van de jaarlijkse oliebollentest van het AD. © ANP

Oliebollenbakkers krijgen extra maand: ‘Dit wordt onze grote redding’

Koken & EtenZomerweer of niet: de oliebollenbakkers in Rotterdam zetten zich schrap om snel weer te schitteren. De extra omzet - vanwege de coronacrisis mogen ze al op 1 oktober beginnen - is broodnodig. ,,Al is het 35 graden: wíj gaan bakken.” Ook in Den Haag mogen de ondernemers een maand eerder beginnen.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    11

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?