Een medewerker van AH is bezig met orders verzamelen in het nieuwe Home Shop Center (HSC) in Bleiswijk. Vanuit dit gebouw bezorgt de supermarktketen wekelijks tienduizenden bestellingen bij hun klanten.
Volledig scherm
Een medewerker van AH is bezig met orders verzamelen in het nieuwe Home Shop Center (HSC) in Bleiswijk. Vanuit dit gebouw bezorgt de supermarktketen wekelijks tienduizenden bestellingen bij hun klanten. © ANP

Online bestellen bij AH niet mogelijk door extreme drukte

Online bestellen van boodschappen bij Albert Heijn is vandaag door grote drukte niet mogelijk. Ondanks de recente verruiming van de capaciteit voor bezorgboodschappen kan AH de vraag niet aan. 

  1. Duitse klusjesman ontdekt kisten vol ‘oorlogsfriet’ en beleeft bijzondere smaakervaring

    Duitse klusjesman ontdekt kisten vol ‘oorlogs­friet’ en beleeft bijzondere smaakerva­ring

    Een 24-jarige klusjesman uit het Duitse Bielefeld heeft bij reparatiewerkzaamheden een wel heel opmerkelijke ontdekking gedaan. Op een al jaren niet gebruikte vliering zag hij tientallen houten kisten staan bedekt met een dikke laag stof. Nieuwsgierig naar de inhoud brak hij er met een koevoet eentje open, waarna twee grote blikken vol gedroogde en in reepjes gesneden aardappelen tevoorschijn kwamen.