Pascale Naessens.
Volledig scherm
PREMIUM
Pascale Naessens. © Steven Richardson

Pascale kan alles eten en komt toch niet aan: ‘Door vet te eten is het gelukt’

Koken & etenDe boeken van Pascale Naessens staan in België standaard in de top van de bestverkochte boeken.  Ook in Nederland groeit haar populariteit. Ze eet wat ze wil en komt niet meer aan. Dat was vroeger wel anders. 

2 reacties

 • Peter Breur

  1 jaar geleden
  Voedsel doet helemaal niets met mijn gewicht. Ik (40) ben extreem met suiker, zout en vet, maar toch ben ik al van kindsbeen af volslank en nooit boven de 64 kilo geweest. Het enige dat achteruitholt, is mijn gebit. Zelfs met drie keer per dag poetsen heb ik geregeld gaatjes. Pas als mijn lichaam tegenwerpingen begint te maken, is het tijd om te gaan minderen.
 • Rob van de Graaf

  1 jaar geleden
  Goede tips en helemaal mee eens, gezond verstand brengt je al een stuk verder. Zelf doe ik NSNG (No Sugar no Grains) wat hetzelfde principe volgt.
 1. HAK nu ook in verse groenten; concept met roosteren en grillen moet consumentenmarkt veroveren

  HAK nu ook in verse groenten; concept met roosteren en grillen moet consumen­ten­markt veroveren

  Voor het eerst sinds het 70-jarige bestaan betreedt HAK uit Giessen de markt voor verse groenten. De groenten- en peulvruchtenfabrikant, bekend van de glazen potten en stazakken, brengt deze maand verse gegrilde en geroosterde ovengroenten op de markt, onder het label ‘HAK Fresh’. Dit is een mijlpaal voor het bedrijf, dat van plan is om de markt van verse groenten verder te veroveren.